2018.03.07. 13:40
Pizza tészta reformosítva

No, most, hogy ezt tisztáztuk, sütésre fel! ;-)
Hozzávalók:
50dkg sovány túró, 4dkg lenmagliszt, 4 dkg tökmagliszt, 12dkg gluténmentes zabpehelyliszt, 1mk só, 2 M-es tojás, 2ek olívaolaj
Az egészet összegyúrjuk, pihentetjük kb 1/2 órát, hogy a rostok felvegyék a felesleges nedvességet és már nyújtható is.
Ebből az adagból két igazán laktató pizza lesz! ;-)
Feltétként azt tesztek rá, amit szeretnétek! ;-)
A sütési időt a tészta vastagsága (én vékonyan és ropogósan szeretem), a feltét mennyisége és milyensége határozza meg, de körülbelül 20-25 perc!





A bejegyzés trackback címe:
https://ani-culinaris.blog.hu/api/trackback/id/tr713721942
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek