2010.11.16. 13:01
Karcsú csirke zöldség-ágyra rogyasztva, egy serpenyő felhasználásával
Gábor öcsém gasztro műhelyének végterméke, mely nem a főzéstudomány legkiemelkedőbb alkotása, ám a „tálalás” felülmúlhatatlan! ;-) Drága felebarátim, kik jó úton jártok, hogy egészen barátim legyetek, mivel ezt a receptet olvassátok. Nem szeretném a nővérkém…
Szólj hozzá!
Címkék: szárnyas ételek
2010.11.15. 13:02
Hamiskás Slambuc
Mire fel a hamiskás jelző? Nos, a slambuc egy szabad tűzön, bográcsban készült pásztorétel. Bár az én slambucom is "tűzről pattant", ám konyhai keretek közé kényszerítve, mellőzi a "szabadság" minden ízét. Javasolnám füstösebb kivitelben, de puritánabb társa is…
Utolsó kommentek