A következő húsvéti ajánlat az egyszerű, ám nagyszerű kategóriát erősíti. A tojássalátát még tavaly, az egyik gasztronómiai magazin húsvéti kiadásában fedeztem fel, s mivel nem találtam az eredeti receptet, így az emlékeimre hagyatkoztam. Nos, eredetiség ide vagy oda, a…

A napokban, egy számomra igen kedves és inspiráló felkérést kaptam. Húsvéti receptek készítése a gyártó cég termékének felhasználásával. A megrendelő egyik alapötlete a tormaleves volt, melynek kivitelezése igazi kihívásnak bizonyult, elsősorban azért, mert ezidáig még…

Már régóta terveztem, hogy készítek egy finom répás süteményt, de valahogy mindig elmaradt. Most, hogy nyakunkon a húsvét, nem is lehetne jobb az időzítés a répakocka előállításra. Elméletben már-már a tökéletességig fejlesztettem, azonban eljött az ideje a gyakorlati…

A mai húsvéti ajánlat egy finom zöldborsókrémleves,sajtos zabpehelygombócokkal és pirított sonkával gazdagítva. A zöldborsó üde zöld színe, tavaszi hangulatot varázsol az ünnepi asztalra. Az egyik legértékesebb hüvelyes zöldség a zöldborsó. Tápláló, hasznos növényi…

Újfent eper! Mit tehetnék ha nemcsak nálam, de a közvetlen és tágabb környezetemben is az eper a sláger gyümölcs? :-) Az eper azon túl, hogy isteni finom, dekoratív megjelenésének köszönhetően kiemelkedő díszítő értékkel bír, ennek okán előszeretettel alkalmazom…

Most, hogy az eper egy elérhetőbb árkategóriát képvisel, és az íze is egyre inkább közelít nyári társaiéhoz, jöjjön egy könnyű, túróhabos eperkocka, mely nem igényel kiemelkedő cukrászteljesítményt, mégis látványos desszertje lehet a húsvéti süteménykínálatnak.…

süti beállítások módosítása