brownie.jpgA minap, nagy meglepetésben volt részem! A párom, aki a kulináris világnak inkább élvezője mint alkotója, de főként amatőr gasztro-kritikus, némi konyhai tevékenységre, cukrászkodásra szánta el magát. Az ámulatomat fokozta az a tény, hogy elszántsága arra sarkalta, a hozzávalókat is maga szerezze be. Nos, az én drágám nem kis célt tűzött ki maga elé, hiszen mit neki egy brownie.... Hááát, nem akartam hinni a szememnek, de megcsinálta, s be kell vallanom, minden elképzelésemet felülmúlta! Látványnak sem utolsó, ám az ízhatás egészen fantasztikus. Talán egyetlen hiba róható fel, mégpedig a finomított cukor használata. Sajnos, ez az ínyencség egy kalóriabomba, ezért a receptet most mellőzöm, de ígérem, elkészül reform kivitelben is.

AC356 (2).jpgbrownie1.jpg

Mutató méhecske.jpg

2 komment

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://ani-culinaris.blog.hu/api/trackback/id/tr852553619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zoricakozmetika 2011.01.02. 14:55:44

Jó lesz az a recept hagyományosan is! :-)
Gratulálok, jó tanár vagy!

anicum007 2011.01.03. 19:30:41

@zoricakozmetika:

Kedves Zorica!

Örülök az első hozzászólónak, és az első hozzászólásnak! :-)
Nos, még véletlenül sem szeretném learatni a babérokat! Az ötlettől a megvalósításig a páromé az érdem. :-)
A receptet illetően, ez a blog az egészségtudatos, reform táplálkozást képviseli, ezért a recept hagyományos formában, itt nem nyerhet publicitást.
Egyébkét, mégsem voltam elég "jó tanár", ha a Drágám leszaladt a boltba, finomított lisztért és cukorért. :-(
süti beállítások módosítása