2010.11.28. 13:12
Sült kacsacomb pezsgős párolt káposztával
A második karácsonyi ételajánlatom, a sokak által kedvelt kacsasült párolt káposztával. Lehet, hogy néhányan kicsit megrémülnek a feladattól, de higgyétek el, csak első hallásra tűnik bonyolultnak, s bár kell hozzá némi konyhai gyakorlat, én mégis arra biztatnálak, ha…
2010.11.26. 13:36
Zserbó
Miközben azon tanakodám, mivel bővíthetném karácsonyi süteményeim tárházát, az egyik kollégám azt javasolta, készítsek zserbót. (bizonyára nem kell mondanom, hogy e felvetés "érdekektől mentes"...). Na Ani... (gondoltam), feladták a leckét! Az első rémületből…
2010.11.24. 14:24
Karácsony felé...
" Vendégeket várni, izgatottan készülődni, magunk köré gyűjteni a nekünk kedveseket. Diót törni, tésztát gyúrni, krémet kavarni, mákot darálni. Élvezni, amint gyöngén gyöngyözve fortyog a leves, a sütőben muzsikálva sistereg a hús. Asztalt…
Utolsó kommentek